Odstop 0,5% dohodnine

Tudi z vašo pomočjo bomo bolnišnični klovni še naprej prinašali smeh in dobro voljo v bolnišnice, domove za ostarele in zavode za otroke s posebnimi potrebami


Dragi prijatelji Rdečih noskov,

gotovo veste, da lahko vsak državljan RS do 0,5 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun RS.

Svojo dohodnino lahko namenite tudi Društvu Rdeči noski, v katerem že štirinajsto leto delujemo bolnišnični klovni, ki prinašamo smeh, veselje do življenja ter novo upanje malim in velikim pacientom v slovenskih bolnišnicah, starejšim v domovih za ostarele in otrokom s posebnimi potrebami.

Spodaj najdete obrazec za odstop dohodnine našemu društvu. Prosimo, dopolnite ga s svojimi podatki, podpišite in še danes pošljite na naš naslov: DRUŠTVO RDEČI NOSKI, Vojkova cesta 4, 1000 Ljubljana.


Obrazec za namenitev dohodnine (klik)
icon pdf


Vsi, ki imate elektronski podpis pa lahko oddate zahtevo za namenitev dela preko spletne strani E-davki (klik).

Po prijavi na stran, poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko 55670725. Spodaj je potrebno klikniti še gumb »Oddaj vlogo«.


Doh1


Doh2


Doh3Najlepša hvala za vašo podporo!


SPLETNA TRGOVINA


Naročite penaste rdeče noske.