Dr. Sfrčkljana Dr. E.K. Dr. Anastazija Dr. Zen Dr. Rozeta Dr. Ugačen Dr. Rita Dr. Dodo Dr. Mafalda Sestra Marjetka Dr. ObižekCvilka Dr. Biserka d.o.o. Tonka Božo IMG 6280

Odstop dohodnine Društvu Rdeči noski – NIČ NE STANE, A ČUDEŽNO DELUJE

Tudi z vašo pomočjo bomo klovni zdravniki še naprej prinašali smeh in dobro voljo v bolnišnice, domove za ostarele in zavode za otroke s posebnimi potrebami


Dragi prijatelji Rdečih noskov,

gotovo veste, da lahko vsak državljan RS do 0,5 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun RS.

Svojo dohodnino lahko namenite tudi Društvu Rdeči noski, v katerem že deset let delujemo klovni zdravniki, ki prinašamo smeh, veselje do življenja ter novo upanje malim in velikim pacientom v slovenskih bolnišnicah, starejšim v domovih za ostarele in otrokom s posebnimi potrebami.

Spodaj najdete obrazec za odstop dohodnine našemu društvu. Prosimo, dopolnite ga s svojimi podatki, podpišite in še danes pošljite na naš naslov: DRUŠTVO RDEČI NOSKI, Bohoričeva ulica 17, 1000 Ljubljana.


Obrazec za namenitev dohodnine
icon pdf


Najlepša hvala za vašo podporo!


SPLETNA TRGOVINA


Naročite penaste rdeče noske ali majice z našim logotipom.

modra stevilka