Dr. Sfrčkljana Dr. E.K. Dr. Anastazija Dr. Zen Dr. Rozeta Dr. Ugačen Dr. Rita Dr. Dodo Dr. Mafalda Sestra Marjetka Dr. ObižekCvilka Dr. Biserka d.o.o. Tonka Božo IMG 6280

Odstop 0,5% dohodnine

Tudi z vašo pomočjo bomo bolnišnični klovni še naprej prinašali smeh in dobro voljo v bolnišnice, domove za ostarele in zavode za otroke s posebnimi potrebami


Dragi prijatelji Rdečih noskov,

gotovo veste, da lahko vsak državljan RS do 0,5 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun RS.

Svojo dohodnino lahko namenite tudi Društvu Rdeči noski, v katerem že štirinajsto leto delujemo bolnišnični klovni, ki prinašamo smeh, veselje do življenja ter novo upanje malim in velikim pacientom v slovenskih bolnišnicah, starejšim v domovih za ostarele in otrokom s posebnimi potrebami.

Spodaj najdete obrazec za odstop dohodnine našemu društvu. Prosimo, dopolnite ga s svojimi podatki, podpišite in še danes pošljite na naš naslov: DRUŠTVO RDEČI NOSKI, Vojkova cesta 4, 1000 Ljubljana.


Obrazec za namenitev dohodnine (klik)
icon pdf


Najlepša hvala za vašo podporo!


SPLETNA TRGOVINA


Naročite penaste rdeče noske ali majice z našim logotipom.

modra stevilka